Пластмасови тави с осигурителен горен ръб

Предлагаме пластмасови тави в България и палети с осигурителен горен ръб на достъпна цена!

Изработваме пластмасови палети в България и палети с осигурителен горен ръб. Осигурителен горен ръб ви позволява да прикрепите палета към изпъкналите повърхности. За да поръчате пластмасови палети в България, можете да ни се обадите (информация – в раздела КОНТАКТИ).

Разполагаме със собственото производство на пластмасови палети и продаваме палетите в цяла България. Ние предлагаме палети от всякакъв размер в количество от 1 бр. и повече. Време за производството на палети - от 1 час. Ние предлагаме и специална услуга - спешно производство на палети.

Пластмасови тави в България с допълнителна опция – осигурителен горен ръб

Plastic.bg предлага пластмасови тави в България от следните видове: пластмасови палети с осигурителен горен ръб, палети за летен душ, пластмасови палети за вода, маслоустойчиви палети (използвани за източване на маслото в автомобили, камиони и други уреди), пластмасови палети за химия, хранителни палети (пластмасата е сертифицирана), палети за кондензат (за събиране на кондензат), пластмасови палети за разсад. Ние произвеждаме палети, устойчиви на нефт и палети по поръчка.

Палетите са химически устойчиви дори на киселини. Пластмасови палети са херметични и устойчиви на замръзване. Изработваме палети от полипропилен и полиетилен. Такива палети са най-често използвани в химическата индустрия, тъй като материалът, от който са направени е химически устойчив на химически вещества.

Производство на пластмасови тави за всякакви цели. Изработваме палет със всякаква височина и размер.