Ремонт на септични ями

Професионален ремонт на септични ями в България

Plastic.bg ви предлага ремонт на септични ями в България с гаранция за качество!

Можете да изберете вида на услугите: ремонт на септична яма, ремонт на пластмасова септична яма, изграждане на септична яма, запояване на септични ями.

Кога е необходим професионален ремонт на септични ями в България

Проблемите: течове, пукнатини, счупвания на дъното и други повреди. Преместването на почвата често води до смачкване и счупване на септични ями. Лепилото, уплътнителите и другите ремонтни съединения са безполезни. Пукнатината в септичната яма не й позволява да функционира правилно, тъй като септичните отпадъчни води навлизат в земята и замърсяват мястото.

Най-честата причина за изтичане на септична яма е пукнатина в пластмаса, през която водата за обработка навлиза в земята и замърсява околната среда, подземни водни източници. Освен това се появява миризма, която се увеличава. Някои майстори се опитват да залепят мястото на пукнатината с лепило или уплътнители. Уплътнителят в контакт с пластмаса само стимулира растежа на пукнатината.

Ремонт на септична яма в България: запояване или заваряване

Ние предлагаме екструзионното заваряване на септична яма, заваряване с екструдер е дългосрочен и херметичен метод. Ремонтираме септични резервоари на всеки производител. Основното нещо - септичните материали трябва да бъдат пластмасови!

Разширяване на гърлото на пластмасовия резервоар и други допълнителни услуги за ремонт на септични ями в България

Често подземните води наводняват съществуващия врат на септичните ями. Ние правим пръстен с подходяща височина и диаметър. След това пръстените се свързват и се заваряват чрез екструдер.

Цената за пръстена зависи от диаметър и дебелина на материала. По-голямата част от септични ями са изработени от полиетилен, но понякога производителите произвеждат полипропиленови системи. Тези продукти имат по-дълъг експлоатационен срок. За заваряване на тръба в септичната яма може да се използва уплътнител, механичен съединител или уплътнителен пръстен. Но тези методи няма да дадат гаранция за стягане.

Предлагаме заваряване, допълнителни почистващи елементи и други услуги или изделия.