За нас

Предлагаме пластмасови изделия в България и изработка на пластмасови контейнери или резервоари по размери на клиента. Извършваме изработка на полиетиленови и полипропиленови продукти във Варна. Продаваме пластмасови изделия в цяла България.

Изработка на полипропиленови и полиетиленови продукти: в производството ни се използва технология за екструзионно заваряване на пластмаси, затова дизайн на издлия е почти неограничен и зависи само от пожеланията на клиента.

Продуктите са изработени от сертифицирани пластмаси. Заваряването се извършва с оборудване на швейцарски и немски производители. Всичко това, съчитавайки с опита на нашите специалисти, гарантира високо качество на изделия!

Мобилността на оборудването ни позволява да извършваме заваръчните операции директно на мястото на поръчка/наоколо обекта.

Предлагаме ремонт на пластмасови резервоари във Варна или ремонт по поръчка във всеки град на България.

Мобилността на оборудването ни позволява да извършваме заваръчните операции директно на мястото на поръчка/наоколо обекта.

Услугите за заваряване на полипропилен и полиетилен извън Варна се обсъждат с менеджерите ни предварително. Можете да поръчате пластмасови изделия във Варна в офиса на нашата компания или да уговорете с нашия консултант възможност за работа на спеиалистите ни във вашия град.

Важно: във всички изделия могат да се заваряват тръби или тръбни системи с различни диаметри, полиетиленови листа и тръби, листа и тръби от полипропилен.

Важно: продуктите са изработени от сертифицирани пластмаси подходящи за храна.

Ремонт на пластмаси

Предлагаме ремонт на пластмасови изделия във Варна или ремонт по поръчка във всеки град на България.

Осъществяваме ремонт на бензинови резервоари за автомобили, багери, трактори, строителна техника.

Ремонтираме пластмасови септични резервоари.

Правим ремонт на пукнатини в пластмаса.

След ремонта, осъществяваме монтаж и пуск на оборудването точно на мястото на обекта.

Виж още

Имате ли въпроси?

Свържете се с нас по e-mail: plasti@abv.bg
или използвате форма за обратна връзка