Ремонт на пластмасови контейнери

Заваряване и ремонт на пластмасови контейнери в България

Предлагаме професионално заваряване и ремонт на пластмасови контейнери в България със специализирано оборудване и гаранция за качество. Гаранция - до 1 година.

Повечето съвременни контейнери са изработени от различни видове пластмаса. В 90% от случаите това са полиетилен и полипропилен. Високата квалификация и опит на нашите майстори, както и най-съвременното оборудванени позволяват да извършваме дори и най-сложните ремонти.

Различни типоверемонт на пластмасови контейнери в България

Предлагаме ремонт на полиетиленови и полипропиленови контейнери, ремонт на полимерни контейнери и резервоари за вода.

Ремонтът на пластмасови изделия е възможен благодарение на заваръчната техника за пластмаси. Този тип работа отнема средно от един до два часа. Времето за ремонт зависи от условията на работа и степента на повреда на резервоара.

При ремонт на резервоарите за химия и реагенти е необходимо изсушаване и проветряване на съдовете от химическите състави.

Ремонти в подземни обекти често са трудни за достъп, а са необходими и подготвителни дейности - изпомпване на водата и изкопни работи за осигуряване на преминаването вътре в контейнера (или изкопаване на повреденото пространство отвън).

Често клиентите ни се обръщат с молба за ремонт на резервоара за реагенти. Ремонтираме всички пластмасови резервоари - резервоари за алкали, резервоари за киселини, резервоари за разтвори на соли и други химични разтвори. Преди ремонта резервоарите за химикали трябва да се измият и да се изсушат.

Заваряване и ремонт на пластмасови контейнери в България на мястото на поръчката

Ще извършим професионален ремонт на пластмасови резервоари на мястото на поръчката във Варна или ще изпратим нашите професионалисти в друг град на България. Работата се извършва в най-кратки срокове. Важно е да отбележим, че на мястото на ремонта трябва да има електричество 220V.