Ремонт на резервоари за дизел и бензин

Професионален ремонт на резервоар за дизел и бензин в България

Имате нужда от помощ? Търсите как да направите ремонт на резервоар за бензин и дизел в България? Намирате се на правилното място!

Ако имате теч от резервоара, пробит резервоар или други проблеми с пластмасов резервоар за гориво - няма нужда да си купувате нов. Пластмасов резервоар за горивоможе да бъде ремонтиран и това ще ви струва няколко пъти по-евтино от закупуването на ново изделие. За да бъде извършен ремонт на пластмасов резервоар за гориво няма нужда да го изваждате от колата.

Ремонт на различни типове резервоари за дизел и бензин в България

Ние предлагаме следните видове услуги: ремонт на резервоари за гориво, ремонт на резервоари за дизел, ремонт на пластмасови резервоари за бензин, ремонт на резервоари JCB, ремонт на бензинова помпа, ремонт на поплавък за резервоар.

Предлагаме ремонт на спукан резервоар на място!

Извършваме професионални ремонти на пластмасови резервоари за гориво във Варна и в други градове на България.

Професионален ремонт на резервоари за гориво в България: как го правят майсторите?

Преди да ремонтирате пластмасов резервоар за гориво, изчакайте да изтече бензинът или дизелът, и оставете щепсела отворен за освобождаване на горивните пари. Някои пластмасови резервоари могат да бъдат ремонтирани без да се изваждат от колата. Това зависи от тип на щетите и местоположението на теча. Нашите майстори извършват ремонт на резервоари за гориво с помощта на екструзионни методи, осигуряващи висока ефективност.

Видове повреди: удари по време на работа на строителна площадка, където има голям брой начупени материали, бетонни блокове и други, опасна строителна техника - пластмасовите резервоари получават дупки и пукнатини. Такива щети не могат да бъдат ремонтирани без професионална помощ. Ние предлагаме екструдиране – професионален ремонт на полимерни резервоари за съхранение. Клиентите често ни търсят с поръчки за ремонти на резервоари за трактори JCB. Майсторите ни имат огромен опит в работата с подобни изделия.

Някои обслужващи компании предлагат ремонт с помощта на топъл въздух. Но! По време на такива работи има опасностот прегряване на пластмасата. Тогава изделието ви ще се счупи отново или отново ще се появи пукнатина. Благодарение на екструзионния ремонт, вие ще получите качествено изделие и гаранция!

Ремонт на резервоари за гориво в България: цени и срокове

Ние предлагаме високо качество на достъпни цени в кратки срокове!

Ремонт на резервоар за гориво (в зависимост от сложността на работата) може да отнеме от 30 минути до няколко часа. Ремонтът на автомобилните пластмасови резервоари за бензин обикновено се извършва незабавно в присъствието на клиента. Разходите за ремонт започват от 100 лв.