Ремонт на пластмаси или заваряване

Заваряване на пластмаси и професионален ремонт на пластмаси в България

Plastic.bg предлага заваряване на пластмаси и професионален ремонт на пластмаси в България. Предлагаме ремонтни услуги за пластмасови резервоари, контейнери, кутии и кабелни канали, галванични вани и пластмасови изделия от всякаква конфигурация, размер и форма. Ние извършваме ремонтни дейности на мястото на поръчка/на обекта. Работим във Варна и в цяла България. В някои случаи можем да осеществим спешни ремонти!

Заваряване на пластмаси или ремонт на пластмаси в България: видове работа

Ремонт на резервоари

Правим ремонт почти на всякакви пластмасови резервоари: резервоари за гориво, разширителни съдове, резервоари за реагенти, резервоари за поливане, дизелови резервоари на превозни средства, резервоари на JCB и на други производители, резервоари за строителство и друго оборудване.

Предлагаме неотложен или спешен ремонт! Ремонт на полиетиленови или полипропиленови резервоари във Варна може да бъде извършен в срок – от 1 ден (в деня на поръчката)!

Ремонт на контейнери и ремонт на пластмасови кутии

Често се случва - пластмасовите контейнери текат и крекират. Ние можем да изпратим специалист до мястото на обекта - във Варна или във всеки друг град на България. Специалистите ни ще извършат ремонт в най-кратки срокове. Ремонтираме полиетиленови бидони за вода, контейнери за химикали, полипропиленови кутии.

Ремонт на галванични вани

Компанията ни се занимава с монтаж на готови изделия, ремонт и модернизация.

Ремонт на септична яма

Модерни септични ями в България са изработени от полиетилен или полипропилен. Периодично, по време на използване на септични ями, възникват трудностите: течове, дупки, пукнатини и други проблеми. Обадете ни се, ние ще ви изпратим специалист за ремонт във Варна или в друг град на България.

Запояване на пластмаса тип ABS

В нашият отдел за ремонт на пластмаса в България ние често се сблъскваме с поръчки за ремонт на пластмасови брони, автомобилни брони, пластмасови автомобилни детайли, детайли на мотоциклети, ABS пластик. В ремонт на такива пластмаси ние използваме няколко различни проверени технологии. Предлагаме запояване или заваряване на пластмаса.

Ремонт на пластмасови бидини и резервоари за вода

Резервоарите за съхранение също се нуждаят от поддръжка и ремонт. Често резервоарите за вода или реактиви се разкъсват или крекират. Това се случва по различни причини: поради температура, по време на транспортиране или поради остатъчни натоварвания в пластмасата.

Ако резервоарът ви има пукнатина, дупка или други повреди, не е необходимо да го изхвърляте или да го смените на нов. Ние ще извършем ремонт, а вие можете да си спестите пари и време.

Предлагаме неотложен ремонт на резервоари за газ. Резервоарите с малки повреди могат да бъдат ремонтирани в срок - от един час. Резервоарите със сериозни проблеми отнемат от един до два дни.

Цени за ремонт на пластмаси в България

Цените за ремонт на пластмасовите изделия се определят в зависимост от това, колко сериозна и мащабна е повреда.

Ние използваме метода на пластмасовото екструдирано заваряване, това е най-надеждна и издръжлива технология. Други методи за възстановяване (използване на пръчка, механични скоби, залепване и т.н.) са ненадеждни и краткотрайни в експлоатация.