Пластмасови тави и кутии

Предлагаме пластмасови тави в България и пластмасови кутии

Един от приоритети на фирмата Plastic.bg - производство на продукти по размер на клиента. Ние продаваме пластмасови тави в България и пластмасови кутии със стандартни, малки и големи размери.

Пластмасови тави в България и пластмасови кутии: видове и размери

Варианти на пластмасови тави: пластмасова тава за вода, пластмасова тава за разсад, пластмасова табла, тава от полипропилен, корита, тава за масла, тава за химикали, пластмасови кутии за храна и т.н.

Занимаваме се с изработка на пластмасови тави и пластмасови кутии от всякакъв размер. Срокове за изработка - в рамките на 1 час. Размерите на полипропиленови или полиетиленови кутии и тави: 500*500 мм, 1000*500 мм, 1500*1500 мм, 2000*1000 мм, 3000*1500 мм, 3000*3000 мм и т.н.

Височината на пластмасова тава обикновено е 50, 70 или 100 мм, ако е необходимо, произвеждаме кутии и с друга височина.

Кутиите са изработени от екструдиран полипропилен и полиетилен. Такъв материал е силен, издръжлив, устойчив на температура и има дълъг експлоатационен срок. Пластмасови тави и пластмасови кутии могат да се използват при температури от -30 до +120 градуса.

Как да поръчате или да купите пластмасови корита в България онлайн?

За да поръчате кутии или пластмасови корита в България чрез интернет, можете да се възползвате от нашият уебсайт. Изберете подходящото изделие, свържете се с нашия мениджър, определете необходими размери и узнайте информация за доставка.

Кутии и пластмасови корита в България: цени

Цени за пластмасови корита и кутии ще ви съобщят нашите мениджъри по телефона, тъй като цените зависят от форми и размери на изделията. Освен това, като се свържете директно със специалистите ни можете да получите актуална информация за акции и отстъпки.