Ремонт на резервоари

Ремонт на резервоар в България или заваряване на пластмасов резервоар

Предлагаме заваряване на пластмасов резервоар или ремонт на резервоар в България от професионални майстори. Видове услуги: ремонт на резервоари за петролни продукти, ремонт на резервоари за вода, ремонт на дъното на резервоара, запояване на пластмасов резервоар. Ремонт на пластмасови резервоари в България ще ви струва по-малко в сравнение с цената на ново изделие.

Кога е необходим ремонт за резервоар в България или заваряване на пластмасов резервоар

Причините за повреди са различни - температурни промени, стареене, неправилно разпределение на натоварвания, неправилна инсталация на резервоара. Експлоатационният срок на полиетиленовите резервоари е около 20 години, но условиятана ползване могат да намалят този показател. При постоянна температурна разлика се образува напрежение, което води до напукване и счупване. Слабите места на резервоарите са ребра, шипове, первази и скосявания. В тези места остатъчните напрежения са особено големи. Такива места се начукват по-често.

Ремонт на резервоари в България: ремонт на дъното се поръчва най-често

Основният проблем с резервоарите са пукнатините в дъното. Това пречи на нормалната работа на оборудването. Нов резервоара ще струва скъпо. Ремонт с лепила, смоли или лепенки е лоша идея, тъй като ще даде краткосрочен резултат.

Доверете се на професионалисти. Ние ще направим всичко необходимо в съответствие с всички технологични правила и ще дадем гаранция за извършената работа. Методът на екструзионното заваряване позволява да се ремонтира резервоарът в най-кратки срокове с минимални загуби за производството.