Душ тави

Пластмасова душ тава в България от Plastic.bg

Пластмасова душ тава в България от Plastic.bg е гаранция за качество и дълъг експлоатационен срок! Много хора търсят този продукт в интернет в различни версии: пластмасова душ тава, пластмасова душ табла, душ касета, палети за душ кабина или водна тава. Решението винаги е едно - Plastic.bg.

Пластмасова душ тава в България от Plastic.bg: характеристики и експлоатационен срок

Пластмасовата душ тава е изработена от висококачествена противоударна пластмаса, устойчива на замръзване. Размерите на душова табла могат да бъдат различни. Важно е да се разбере, че цената зависи от размера на душ табла - колкото по-големи са размерите, толкова по-висока е цената на изделие. Експлоатационен срок на такива душ тави е от 20 години.

Душ тави от Plastic.bg имат антибактериални свойства.

Пластмасови душ тави и душ табли в България: предимства пред акрил

Пластмасовата душ тава има редица предимства пред акрилни палети. Устойчивати ни пластмаса не се разкъсва и не се разпада, а в случай на повреда, може да се ремонтира. Пластмасовите палети са по-гъвкави от акрилни. И най-важното - можете да направите тава за вода от всякакъв размер. Производството на душ тава отнема по-малко време в сравнение с акрилово изделие.

Пластмасови душ тави и душ табли в България: видове и срокове на производство

Големите пластмасови душ тави се произвеждат по-дълго от малките изделия. Време за производство на душ табла - от 40 минути, за изделията със сложна форма или голям размер - от 1 работен ден.

Душ тави от пластмаса могат да имат страни с различна височина.

Цвят може да се избира. Достъпни цветове: синьо, бяло и сиво-бежово.

Стандартна душова табла е правоъгълна.

Ако желаете, можете да направете малък наклон на дъното, за да източите вода в желаната посока или в центъра.