Ремонт басейни

Професионален ремонт на басейни в България

Нашите специалисти предлагат ремонт на басейни в България и други подобни видове дейности: ремонт на полипропиленови басейни, ремонт на басейни от полипропилен, запояване, ремонт на пукнатини в басейни, хидроизолация на басейни.

Ремонт на басейни в България може да се наложи поради редица причини:

Ремонтираме полипропиленови басейни, както и басейни от полиетилен с високо налягане. Полипропиленовите басейни се произвеждат чрез различни технологии и производствени методи. Пластмасовите басейни са заварени, отливани, щамповани или формовани. Басейни от полимерни материали понякога имат проблеми, като например: счупено дъно след зимата, пукнатина в басейна, която се появява в резултат на температурни промени, механични повреди по време на разтоварване или пълнене и т.н.

Формата и размерите на пластмасовия басейн са ограничени само от въображението на собственика. Колкото повече фуги, ъгли и неравномерни повърхности има в него, толкова по-голяма е вероятността от изтичане или напукване. В този случай, ремонтът не може да бъде избегнат.

Ние ремонтираме пластмасови басейни във Варна и в други градове или курорти на България. Ние бързо ще преценим щетите или естеството на повреда и ще ви изпратим специалист в най-кратки срокове.

Как извършват ремонт на басейни в България профисионалисти на нашата компания: методи и срокове

Ремонтните работи се извършват чрез екструзия или запояване на полипропиленова купа. Ремонтът на басейна се извършва чрез заваряване на екструдери. Ние използваме висококачествени материали от лидерите на производството на полимерни суровини и полуготови продукти, а това гарантира надежден шев и удължаване на експлоатационния срок на басейна.

Ние даваме гаранция за всички ремонти!

Срокове за ремонт на басейн – от един до два часа (ако щетата е малка) или ако повреждането е сериозно -до един ден.

Цени за ремонт на басейни в България

Разходите за ремонт на пластмасови басейни и цените за запояване на полипропиленова купа се формират в зависимост от естеството на щетите и сложността на работата. Винаги можете да се свържете директно с нашите мениджъри, за да разберете цени за вашия случай или да получите информация за отстъпки!

Изоаботка на нов пластмасов басейн

Производството на полипропиленови басейни е още една от услугите ни. Предлагаме нови пластмасови купи за плувни басейни, както и монтаж на мястото на поръчката.