Тави за климатици

Кондензни вани и тави за климатици в България

Plastic.bg предлага пластмасови кондензни вани и тави за климатици в България. Те се използват като контейнери за събиране на кондензат. Такива изделия също се наричат ​​- резервоари за вода или резервоари за климатизация.

Защо е изгодно да купувате кондензни вани или тави за климатици в България точно от Plastic.bg?

Изработваме тави за климатици според необходимите ви размери и в най-кратки срокове (от 40 минути). Можете да разберете цени за такива резервоари за вода, като ни се обадите по телефона и да ни кажете размера, от който се нуждаете (раздел на сайта КОНТАКТИ).

Кондензни вани и тави за климатици в България: допълнителни опции

Нашите вани и тави са изработени от висококачествена пластмаса. Този материал е устойчив на удари и замръзване. В изделията ни можете да заварявате тръба с желания диаметър. Освен това можете да фиксирате гъвкав маркуч или гънка за по-нататъшно оттичане на вода директно от самата палета. Тавите за сплит системи могат да бъдат изработени в няколко цвята - син, бял или бежов.

Как да поръчаме кондензна вана или тава за климатици в България?

За да поръчате тава за климатик, вана за сплит система или други изделия, можете да се обадите на телефоните, посочени в раздел на сайта ни - КОНТАКТИ. Подгответе размерите на тавата (дължина, ширина и височина на стената). Изчисляването на цената за тавата за климатизация ще отнеме не повече от 1 минута.